進入內容區塊

• 國際高教培訓暨認證中心

• 更新日期:113-06-19
  • 發布單位:國際高教培訓暨認證中心
【國際高教教師專業發展線上講座】7/17(三) 大學專業領域英語授課:有效教學策略與示例 Effective English-Medium Instruction (EMI) Pedagogy and Examples in Taiwan Higher Education
【國立陽明交通大學—國際高教教師專業發展講座】

大學專業領域英語授課:有效教學策略與示例

為提升大學教師專業領域英語授課教學成效,陽明交大教務處【國際高教培訓暨認證中心】規劃辦理教師專業發展系列講座。本講座分上、下午場,邀請本校榮獲教學獎及國際高教認證HEA Fellowship專業領域教授分享有效EMI教學策略與教學實例;並與國際高教培訓暨認證中心林律君主任以大學專業領域英語授課相關議題進行綜合座談。

To improve the effectiveness of English teaching in the professional teaching fields, HEAT organizes this workshop with two sections. HEAT invites NYCU professors who get teaching awards and HEA Fellowship of Advance HE to share their effective EMI teaching strategies and cases. Finally, HEAT will join all professors together to conduct comprehensive discussions on relevant topics.

註: 以英語教授非語言之專業領域課程 English as a Medium of Instruction,簡稱EMI。

📆活動資訊
活動日期:2024年7月17日 星期三
活動時間:10:00─12:10、13:30─15:40
參加名額:100人為上限